Selecteer een pagina

Het aantal flexwerkers is de afgelopen jaren flink gestegen. Ook u als uitzendorganisatie komt u ze meer en meer tegen. Uw uitzendkrachten willen maar al te graag snel aan de bak, zonder te veel tijd kwijt te zijn aan administratieve rompslomp. Gelukkig kunnen veel documenten inmiddels worden ondertekend met een digitale handtekening!

De digitalisering heeft ook de uitzendbranche bereikt. Gelukkig maar. Want hoe fijn is het voor uw flexwerkers dat ze niet meer per se op uw kantoor hoeven langs te komen en meteen aan de bak kunnen? U kunt nu diverse documenten zoals de loonbelastingverklaring, maar ook het flexcontract zelf, voorzien van een digitale handtekening. Zo heeft u geen omkijken meer naar dat proces.

Een Digitale handtekening, hoe werkt dat?

Zowel voor u als uitzendbureau en voor uw uitzendkrachten is het digitaal ondertekenen van documenten een fluitje van een cent. Selecteer het document dat ondertekend moet worden en de persoon die dat moet doen. Hij ontvangt vervolgens een bericht met verzoek tot het plaatsen van een digitale handtekening.

Via het verzoek tot ondertekening moet hij zichzelf identificeren. Hiervoor bestaan verschillende authenticatiemiddelen, zoals een SMS met TAN-code of DigiD. De geselecteerde persoon kan verder niets aan het document veranderen. Een zogeheten stempelmachine voegt na ondertekening een bewijs van rechtsgeldigheid toe aan het document, dat tot slot naar alle betrokken partijen gestuurd wordt.

Kostenbesparend

Door middel van een digitale handtekening bespaart u uzelf en de flexwerker niet alleen veel tijd; u scoort ook punten door deze vorm van extra service aan te bieden. Uw uitzendkrachten staan immers centraal en bepalen nu zelf wanneer en waar ze het contract ondertekenen. En wat dacht u van de kostenbesparing? De doorlooptijd vermindert van enkele weken naar enkele uren, u maakt minder gebruik van papier en de verzendkosten dalen.

Interesse? Goed om te weten is dat YourContract een oplossing is voor zowel het digitaal ondertekenen als bevestigen van diverse documenten. Beide vormen van YourContract zijn rechtsgeldig.
 
 
Voor meer informatie over het digital ondertekenen van flexcontracten, neemt u – geheel vrijblijvend – contact met ons op
 
 
Bent u niet opzoek naar flexcontracten maar naar het digitaal ondertekenen van andere contract soorten? Geen probleem, wij realiseren het voor u! Hier zijn enkele suggesties van andere blogs met betrekking tot het digitaal ondertekenen binnen die specifieke branche:
Woningcorporatie huurcontractenTelecomcontracten EnergiecontractenLeasecontracten

Praat voor meer informatie met onze consultants

Contact

  • Door dit formulier te verzenden geef je aan dat wij je via enige mails relevante informatie mogen sturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

4DMS
Lorentzlaan 3 – 5
3401 MX IJsselstein

030 850 18 00

KvK: 
08054165

BTW:
NL001542084B01

YourContract is onderdeel van:

Logo 4DMS